Serie Tip

Serie Tip: Chesapeake Shores

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores is al jarenlang een succes bij Hallmark Channel en in België kunnen we de serie gelukkig volgen via Netflix. Alle drie de seizoenen van de dramaserie zijn te bekijken bij Netflix en wat ons betreft kan deze serie absoluut niet ontbreken als Serie Tip.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Chesapeake Shores op Netflix

In Chesapeake Shores draait het om de O’Brien-zussen. Abby O’Brien-Winters keert terug naar het plaatsje Maryland in Chesapeake Shores als ze een telefoontje ontvangt van haar jongere zusje Jess. Jess is volledig in paniek omdat ze problemen heeft met het redden van de charmante herberg Eagle Point.

De terugkeer van Abby naar Maryland betekent ook een terugkeer naar de stad die haar vader heeft opgebouwd. Ze komt dan ook oog in oog te staan met haar verleden. Zo ziet ze onder meer de man terug die ze tien jaar geleden verliet. Al lijkt Trace Riley eerst een obstakel, blijkt hij later misschien wel de persoon te zijn die ze nodig had.

Bekijk de trailer van Chesapeake Shores