Serie Tip

Serie Tip: Bodyguard

Bodyguard groeide in 2018 uit tot één van de hitseries van het jaar. De Britse serie werd oorspronkelijk uitgezonden door BBC en later wereldwijd te zien bij Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en scoorde met een IMDb-score van 8.2 uitstekend.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Bodyguard op Netflix

David Budd, gespeeld door Richard Madden, is een oorlogsveteraan. Als hij zijn kinderen terug wil brengen naar hun moeder, komt hij in een trein terecht waar een vrouw van plan is om een terroristische aanslag te plegen. Het lukt hem om de aanslag te verijdelen en het levert hem een baan op als bodyguard van een politica.

Het nadeel is alleen dat hij voorstander is van een conflict waarin hij vocht. Al staat hij niet achter haar standpunten, zal hij haar toch moeten beschermen. Ondertussen ligt zijn eigen leven overhoop als zijn vrouw een ander vindt. Is hij wel in staat om de minister te verdedigen?

Bekijk de trailer van Bodyguard