Serie Tip

Serie Tip: Blue Exorcist

Blue Exorcist Netflix

Blue Exorcist, in het Japans Ao no Exorcist, is een animeserie geschreven en geïllustreerd door Kazuo Kato. De wereld is verdeeld in twee dimensies: Assiah en Gehenna. In Assiah wonen mensen, in Gehenna demonen. De serie draait om het personage Rin Okumura. Rin lijkt een doodnormale tiener in zijn pubertijd. Iets aan hem blijkt echter niet te kloppen. Als hij in de val wordt gelokt door demonen komt zijn ware aard naar boven.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Blue Exorcist op Netflix

Satan is de heerser van Gehenna. De enige manier om Assiah binnen te dringen is door bezit te nemen van een menselijk of dierlijk lichaam. Wanneer Rin ontdekt dat hij de zoon van Satan is, probeert hij alles in het werk te stellen om hem te verslaan. De krachten van zijn demonische vader blijken echter veel sterker te zijn dan hij dacht.

Om sterker te worden en zijn krachten onder controle te krijgen besluit hij om een exorcist te worden. Normaal gesproken zijn dit mensen die demonen verslaan. Gaat dit niet voor conflicten zorgen? Samen met zijn broer Yukio gaat hij studeren aan True Cross Academy. Gaat het hem lukken om een exorcist te worden en zijn vader te verslaan? Zowel Blue Exorcist als Blue Exorcist Kyoto Saga zijn te bekijken via Netflix.

Bekijk de trailer van Blue Exorcist