Serie Tip

Serie Tip: Bloodline

Bloodline Netflix

We zijn geen slechte mensen, we hebben alleen iets slechts gedaan. En dat slechte zet de gehele familie Rayburn op zijn kop. Bloodline is een episch familiedrama, waar de suspense vanaf de eerste aflevering wordt opgebouwd en je pas bij het slotstuk loslaat.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Bloodline op Netflix

De familie Rayburn heeft veel aanzien in Florida Keys. De oudste generatie (Robert en Sally) gunnen een schitterend hotel aan de kust, terwijl drie van hun kinderen succesvol zijn. John (gespeeld door Kyle Chandler) is de sheriff, Meg is advocaat en Kevin heeft zijn eigen bedrijf in de haven. Alles lijkt fantastisch binnen de familie, tenminste zolang Danny zijn gezicht niet laat zien. Hij is namelijk het zwarte schaap van het gezin.

Wanneer Robert een groot feest organiseert staat Danny ook op de stoel. Hij is een ongeleid projectiel, met foute vrienden en regelmatig onder invloed van drank en drugs. Vanaf zijn entree is het wachten op een ramp en die zien we al in de eerste aflevering. Door een flashforward wordt duidelijk dat er iemand dood gaat. Wie, hoe en waarom is waar het gehele eerste seizoen naartoe zal worden gewerkt. Gaandeweg de drie seizoenen wordt daarna steeds duidelijker wat de gevolgen van één gebeurtenis kan hebben op alle leden van de familie. En ook hoe het kwam dat Danny het zwarte schaap werd.

Bloodline is een afgeronde serie van drie seizoenen. De makers wilden eigenlijk langer door, maar doordat er een subsidie weg viel van de staat Florida werd het derde seizoen het laatste seizoen.