Kijktips

Serie Tip: Below Deck

Below Deck ging in 2013 van start op Bravo TV en bleek daar al snel een regelrechte hit. Niet gek dus dat ook Netflix de reality-serie nu in het aanbod heeft geplaatst. Er zijn twee knotsgekke seizoenen beschikbaar en die maken Below Deck absoluut serietip-waardig.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Below Deck op Netflix

In Below Deck krijgen we een inkijkje in het leven van het personeel op een luxe jacht. De crew, bestaande uit zelfbenoemde yachties, bestaat uit jonge enthousiastelingen die altijd al droomden van een baan op een schip. Enerzijds draaien ze fysiek uitputtende werkdagen van 18 uur, anderzijds gaan ze in het weekend van god los op het schip en zetten ze samen flink de bloemetjes buiten.

Er bloeien onderlinge romances, maar vooral ook bikkelharde ruzies op. Aan de hoofdstewart en de kapitein de taak om er voor te zorgen dat de gasten op het schip niets meekrijgen van knetterende confrontaties achter de schermen.

Ieder seizoen een nieuwe crew

Ieder seizoen wordt er een nieuw schip met een nieuwe crew gevolgd. In het eerste seizoen van Below Deck zien we onder meer de knappe Sam, de ambitieuze – en gehate – chief Adrienne en de homoseksuele voormalige porno-acteur David in actie. Met kunst- en vliegwerk proberen ze samen de persoonlijke problemen te overwinnen om hun job naar eer en geweten goed in te kunnen vullen. Of dat ook lukt zie je allemaal in Below Deck.

Bekijk de trailer van Below Deck

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?