Serie Tip

Serie Tip: American Murder: The Family Next Door

Misschien heb je weleens gehoord van de zaak van Chris Watts, die was anno 2018 namelijk wereldnieuws. Zijn vrouw en dochtertjes verdwenen spoorloos en hij speelde zelf de vermoorde onschuld. Maar was hij dat wel? Je ziet het in American Murder: The Family Next Door op Netflix!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

American Murder: The Family Next Door

Op 13 augustus 2018 contacteerde Nickole Atkinson de Amerikaanse politie. Ze had namelijk met haar collega en goede vriendin Shanann, de vrouw van Chris Watts, afgesproken, maar kreeg haar maar niet te pakken. De hulpdiensten snelden naar het huis van de familie Watts in Frederick, Colorado, maar troffen daar niemand aan. Chris kwam thuis, maar gaf aan dat hij óók niet wist waar zijn vrouw en twee kinderen uithingen. Misschien had Shanann eindelijk genoeg van hun relatieproblemen en was ze met de noorderzon vertrokken? Maar waarom had ze haar telefoon en portemonnee, alsmede ál haar andere bezittingen dan achtergelaten? De politie stond voor een raadsel…

Chris leek ontzettend bezorgd te zijn om het lot van zijn vrouw en dochtertjes Bella Marie en Celeste, en gaf interviews aan onder andere de tv-stations  KMGH-TV en KUSA-TV, waarin hij Shannan en de kids smeekte om terug te komen. Maar hij vertoonde ook behoorlijk verdacht gedrag… waardoor de politie hém ook wilde ondervragen. De rest zullen we niet voor je spoilen! The Family Next Door is in ieder geval een interessante docu van ongeveer anderhalf uur, die een intiem inkijkje geeft in het wel en wee van de familie Watts. En dat komt vooral door de foto’s en (vele) video’s die van het Facebook-account van Shanann geplukt zijn. Heb jij zin in een avondje true crime, dan weet je nu welke show je moet selecteren op Netflix!

Bekijk de trailer van American Murder: The Family Next Door

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?