Serie Tip

Serie Tip: Alexa & Katie

Hoe ga je om met de spannendste tijd van je leven, terwijl je ook nog ernstig ziek bent? Alexa heeft kanker en nu ze net aan de middelbare school begint, wil ze het liefst dat niemand haar grote geheim weet. Behalve één iemand: Katie. Haar beste vriendin is op de hoogte van de situatie en doet er alles aan om Alexa door de moeilijke tijd heen te slepen in Alexa & Katie.

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Alexa & Katie op Netflix

De eerste periode op de middelbare school is spannend. Je kent bijna niemand op je nieuwe school en weet nog niet zo goed hoe je je moet gedragen. Alexa Mendoza en Katie Cooper weten er alles van. De twee zijn nerveus voor het nieuwe jaar. Niet alleen omdat de middelbare school een nieuwe fase is, maar ook omdat Alexa vecht tegen kanker.

Ze hoopt haar ziekte zo lang mogelijk geheim te kunnen houden voor de school om niet anders behandeld te worden. Slechts één persoon op school weet hoe het ervoor staat met Alexa: haar beste vriendin Katie. Samen doen ze er alles aan om erbij te horen op de middelbare school, terwijl ze ondertussen tegen de nodige problemen aanlopen die bij de middelbare school horen. Lukt het ze om een weg te banen door de problemen en zo normaal mogelijk over te komen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?