Serie Tip

Serie Tip: Alex

Van Scandinavische misdaadseries krijgen we op Netflix nooit genoeg. Eén van de nieuwste aanwinsten voor dit altijd sterke genre is Alex, een serie die in 2018 al eens door de VPRO is uitgezonden, maar ook bij de streamingsdienst goed scoort. En dat begrijpen wij maar al te goed!

Het aanbod van Netflix zit vol verborgen titels waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Toch zijn er genoeg series op Netflix verscholen die echt de moeite waard zijn. We gaan op zoek naar pareltjes uit het archief van Netflix. Van misdaad tot romantiek en van thriller tot actie, het komt allemaal voorbij in de wekelijkse Serie Tip op NetflixinBelgië.be.

Alex op Netflix

In de serie Alex volgen we het turbulente leven van een rechercheur met een verleden vol corruptie, schietincidenten en een cocaïneverslaving. Alex Lenko probeert nu echter zijn (werk)leven te beteren, nadat hij bij een vuurgevecht per ongeluk zijn eigen partner van het leven heeft beroofd.

Al gaat dat beteren wel met bloed, zweet en tranen. Dat zijn nieuwe partner een dame is die alles volgens de regels wil doen, helpt er niet echt bij. Bovendien blijven de criminelen die hem vroeger omkochten het pad van Alex kruisen door middel van meedogenloze chantage. In de serie Alex leven kijkers mee met de loodzware strijd die hij voert tegen het leven.

Bekijk de trailer van Alex

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?