Laatste Nieuws

Sequel To All The Boys I’ve Loved Before in productie

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg. De film werd in de afgelopen zomer zeer enthousiast ontvangen en al direct was er de hoop op een vervolg. De romcom was namelijk gebaseerd op het eerste verhaal uit een boekenreeks.

Hoge woord is eruit

De hoofdrolspelers lieten de afgelopen periode al weten graag aan een sequel te willen werken en ze mogen nu ook daadwerkelijk aan de slag. Regisseur Susan Johnson heeft vandaag het hoge woord eruit gegooid. Via Instagram heeft ze laten weten dat een tweede deel in productie is. “Dank voor alle steun. Het is allemaal dankzij jullie!”

In totaal drie boeken geschreven

In totaal bestaat de boekenreeks van Jenny Han uit drie delen. Het leven van Lara Jean (gespeeld door Noah Centineo) komt op haar kop te staan, wanneer vijf liefdesbrieven – die ze eigenlijk alleen voor zichzelf had geschreven – daadwerkelijk op de post gaan naar diverse jongens. Het tweede en derde boek hebben de titels ‘P.S. I Still Love You’ en ‘Always and Forever, Lara Jean’. De hoofdrolspelers uit To All The Boys I’ve Loved Before gaan we dan ook terugzien. Over een releasedatum is nog niets bekendgemaakt.