Laatste Nieuws

Sense8 krijgt eerst kerstspecial en seizoen 2 in 2017

Sense 8 Netflix

Het tweede seizoen van Sense8 laat langer op zich wachten, toch worden de fans in de tussentijd niet teleurgesteld. Op vrijdag 23 december komt er namelijk een speciale twee uur durende kerstspecial van Sense8. Daarna volgt het wachten op het tweede seizoen, dat op vrijdag 5 mei 2017 zal verschijnen.

Opnames onder meer in Amsterdam

Het tweede seizoen van Sense8 zal net zoals het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen. In deze meeslepende serie van de makers van The Matrix en Babylon 5 ervaren acht personen via telepathie elkaars leven. Zo speelt Sense8 zich dan ook overal op de wereld af. Afgelopen zomer zijn de opnames geweest van de nieuwe afleveringen en zo is er onder meer geschoten in Amsterdam.

Reis gaat verder in kerstspecial

Over het tweede seizoen is nog vrij weinig bekend, in tegenstelling tot de kerstspecial. Hierover heeft Netflix namelijk alvast wat informatie verstrekt. “De reis gaat verder als de acht elkaars leven in en uit vliegen. Er zullen diepere connecties ontstaan, leren we nog meer donkere kanten kennen, komen er nog meer geheimen naar boven en zullen de acht moeite hebben om hun eigen identiteit aan te houden.”

s02-sense8-2-1s02-sense8-3-1s02-sense8-1

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?