Laatste Nieuws

Seizoen 4 Kimmy Schmidt wordt slotseizoen; mogelijk afsluitende film

Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt tevens het laatste seizoen. De makers zijn nog wel met Netflix in gesprek om het geheel af te sluiten met een film. Op 30 mei begint dus het slotseizoen met de onwetende Kimmy in de hoofdrol.

Wereldvreemd uit een bunker gestapt

Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) heeft lang onder de grond geleefd omdat ze onderdeel uitmaakte van een sekte. Eenmaal bevrijd wordt ze losgelaten in New York, maar heeft het onschuldige meisje geen idee wat er allemaal om haar heen gaande is. Ze wordt een nanny, krijgt een opmerkelijke huisgenoot Titus en slaat zich al lachend door het leven.

Slotseizoen in twee delen geknipt

Inmiddels zijn we bij het vierde seizoen van deze komedieserie aanbeland, heeft Kimmy in de schoolbanken gezeten en gaat ze nu ‘echt’ aan het werk. Het vierde seizoen is opgesplitst in twee delen. De eerste zes afleveringen zullen op 30 mei verschijnen, wanneer de resterende afleveringen komen is nog niet bekend. Ondertussen zijn Netflix en producer Universal Television nog in gesprek om het verhaal af te ronden met een film. De serie werd goed ontvangen en ontving voor de eerste drie seizoenen al liefst zestien Emmy-nominaties, waaronder drie voor Outstanding Comedy Serie.

Dit is de trailer van seizoen 4 Unbreakable Kimmy Schmidt

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?