Laatste Nieuws

Seizoen 3 Better Call Saul is nu al aangekondigd

Better Call Saul seizoen 2 Netflix

Better Call Saul zal terugkeren voor minimaal een derde seizoen. De prequel van Breaking Bad is momenteel halverwege het tweede seizoen. AMC, de uitzendgemachtigde in de Verenigde Staten, heeft bekend gemaakt dat er een derde seizoen is besteld. In de rest van de wereld wordt de serie uitgezonden door Netflix.

Het eerste seizoen over Jimmy McGill, in Breaking Bad bekend als Saul Goodman, verscheen vorig jaar met zeer veel tromgeroffel. De verwachtingen waren erg hoog doordat de makers van Breaking Bad ook aan Better Call Saul werkten. Waar prequels en spin-offs vaak tegen vallen was dat nu absoluut niet het geval. Er was eerder teleurstelling dat er maar tien afleveringen waren gemaakt.

Derde seizoen Better Call Saul

Momenteel draait het tweede seizoen en verschijnt er iedere dinsdag een nieuwe aflevering op Netflix. De serie is nu halverwege, waarop bekend is gemaakt dat er dus een derde seizoen komt. Bob Odenkirk zal dan opnieuw in de huid kruipen van de louche advocaat voor tien afleveringen. Een datum voor het derde seizoen is nog niet bekend gemaakt, maar de verwachting is dat het opnieuw in het voorjaar zal verschijnen.

Charlie Collier, president van AMC, is dolblij met de serie. “Wat er bereikt is met Better Call Saul is zeldzaam en opmerkelijk. Van één van de meest iconische en meeslepende series hebben ze een prequel weten te creëren die op zichzelf staat. Kijken naar de doordachte, melodieuze en moreel flexibele transformatie van Jimmy McGill naar Saul Goodman is onderhoudend. Deze serie heeft een eigen sfeer, tempo en gevoeligheid.”

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?