Laatste Nieuws

Secret City seizoen 2 tegelijk in Australië en op Netflix

Het tweede seizoen van Secret City is op Netflix tegelijk te zien met de uitzendingen in Australië. De politieke thrillerserie zal in Australië op 4 maart beginnen, twee dagen later is het tweede seizoen al in België te zien op de streamingdienst. Het nieuwe seizoen heeft de subtitel ‘Under the Eagle’.

House of Cards meets Homeland

De serie Secret City is een mix tussen House of Cards en Homeland. Het politieke spel wordt op het hoogste niveau gespeeld, waarbij een journaliste onbedoeld de rol op zich neemt om de geheimen te ontrafelen. En dat is niet zonder gevaar. Het begint ermee dat een jongen de Chinese ambassade rennend verlaat en daarna van een brug sprint.

Dit roept al snel vragen op, waar politiek journaliste Harriet Dunkley antwoorden op wil zien te krijgen. Ze blijkt zich echter te begeven in een web van geheimen die zich vooral afspelen op de digitale wegen. Uiteindelijk ontstaat er een groot politiek drama tussen Australië, China en de Verenigde Staten.

Tweede seizoen Secret City

Het eerste seizoen van Secret City verscheen in Australië op Foxtel in 2016, waarna in 2018 het seizoen op Netflix werd toegevoegd. In maart 2019 begint Down Under het tweede seizoen en nog geen twee dagen na de eerste aflevering zal het seizoen al te zien zijn op Netflix. Dit komt doordat Foxtel de serie op hun eigen streamingdienst in zijn geheel toevoegt.