Laatste Nieuws

Santa Clarita Diet seizoen 3 besteld door Netflix

Santa Clarita Diet 2

Netflix heeft officieel een derde seizoen besteld van Santa Clarita Diet. De zombie-komedie van de streamingdienst keert in 2019 terug voor een tien afleveringen tellend seizoen. De volledig cast, waaronder Drew Barrymore en Timothy Olyphant, keert terug voor het derde seizoen van de serie.

Zombie outbreak

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet verscheen in maart bij Netflix en onthulde wat de bron was van de zombie uitbraak. Showrunner Victor Fresco vertelde toentertijd al dat de schrijvers al waren begonnen aan een derde seizoen. Het was voor hen echter nog even de vraag of Netflix de serie ook zou vernieuwen. Nu is daar dus groen licht voor gegeven.

“Er is altijd meer verhaal. Het eerste seizoen vond plaats gedurende twee weken, het tweede seizoen ook. Dus ze zijn nog maar een maand bezig met deze ongelooflijke veranderingen die ze doormaken”, vertelde Fresco eerder.

Santa Clarita Diet seizoen 3

Op dinsdag kwam het goede nieuws naar buiten dat er dan toch echt een derde seizoen komt van Santa Clarita Diet, een paar dagen nadat bekend was geworden dat Unbreakable Kimmy Schmidt na het vierde seizoen geen nieuw seizoen meer krijgt. Santa Clarita Diet seizoen 3 kunnen we in 2019 bij Netflix verwachten. Het seizoen telt tien episodes.