Laatste Nieuws

Santa Clarita Diet na 3 seizoenen geannuleerd

Het is gedaan met Santa Clarita Diet. Netflix heeft na drie seizoenen besloten om geen nieuw seizoen meer te bestellen van de reeks. Dat heeft de streamingdienst laten weten in een reactie. Op 29 maart verschenen de tien nieuwe afleveringen van seizoen 3 in het aanbod van Netflix.

Santa Clarita Diet

In Santa Clarita Diet kijken we mee met Sheila en Joel Hammond. De twee zijn een makelaarskoppel, maar dat verloopt allemaal niet zo heel soepel. Als Sheila op een dag alleen nog maar zin heeft in een vleesetend persoon, verandert ze in een menseneter. Zij en haar gezin willen er echter alles aan doen om te voorkomen dat de buitenwereld daarachter komt in deze hilarische zombiekomedieserie.

Santa Clarita Diet na 3 seizoenen geannuleerd

Netflix heeft na drie seizoenen besloten om te stoppen met Santa Clarita Diet. “De wereld had nog nooit ‘zom-com’ meegemaakt tot Santa Clarita Diet. We zijn bedenker Victor Fresco veel verschuldigd voor het idee. Daar kwam nog eens bij dat de fantastische Drew Barrymore en Timothy Olyphant er totaal voor zijn gegaan.”

“Ze hebben Sheila en Joel Hammond echt tot leven gebracht, terwijl er één eigenlijk niet levend was. We willen de hele crew bedanken voor drie hilarische seizoenen, die de Netflix-kijkers in de komende jaren nog kunnen ontdekken”, liet Netflix weten in een reactie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?