Laatste Nieuws

Sandra Bullock uit Birdbox pakt hoofdrol in nieuwe Netflix-film

Sandra Bullock heeft een nieuwe rol te pakken in een Netflix-film. De actrice liet diepe indruk achter met haar rol in Birdbox, maar er komt meer van haar naar de streamingdienst. Ze speelt namelijk de hoofdrol in een nieuwe thriller. Hoe de film gaat heten, is echter nog onduidelijk.

Unforgiven

Het nieuwe project waar Sandra Bullock aan werkt gaat nog even door het leven zonder titel, maar het verhaal is wel al bekend. De film wordt namelijk gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven uit 2009. Het verhaal daarvan werd geschreven door Christopher McQuarrie. Dat verhaal wordt nu gebruikt voor de film waarin Bullock twee agenten heeft vermoord. Het zorgt ervoor dat ze vijftien jaar in de gevangenis moet zitten. Als ze eenmaal vrij is, heeft ze echter maar één doel: haar zusje vinden.

Unforgiven op Netflix

Wanneer Unforgiven op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Wel is al bekend dat Nora Fingscheidt aan de slag gaat als regisseur. Met Bullock is de eerste actrice voor de film al bekend. Zij was vorig jaar te zien in Birdbox. Alhoewel die serie met een 6,6 op IMDb niet hoog beoordeeld werd, was de film wel een grote hype.

8 films om dit najaar naar uit te kijken

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?