Laatste Nieuws

Russian Doll met OITNB-actrice onderweg naar Netflix

Russian Doll Netflix

Netflix heeft achter de schermen gewerkt aan de gloednieuwe Netflix Original Russian Doll. In de serie is een hoofdrol weggelegd voor Natasha Lyonne, die we eerder leerden kennen als Nicky Nichols in Orange is the New Black. In Russian Doll heeft ze de hoofdrol van Nadia te pakken. Naast dat ze de hoofdrol speelt in de serie, was ze ook samen met Leslye Headland verantwoordelijk voor het schrijven van zeven afleveringen.

Tijdlus Russian Doll

In Russian Doll zien we hoe Nadia gevangen komt te zitten in een tijdlus. Ze beleeft dezelfde dag keer op keer. Iedere keert bezoekt ze hetzelfde feest om aan het eind van de nacht te sterven. Gek genoeg wordt ze de volgende dag gewoon weer wakker. Ondertussen doet ze er alles aan om te proberen de eerder gemaakte fout te voorkomen, maar gek genoeg slaat het noodlot telkens weer op een andere manier toe. Haar gedrag wordt voor anderen steeds aparter.

Russian Doll op Netflix

Russian Doll is afkomstig van Natasha Lyonne, Amy Poehler (Parks and Recreation) en Leslye Headland. Het eerste seizoen telt acht afleveringen en wordt op 1 februari 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hieronder is alvast de eerste trailer te bekijken.

Bekijk de trailer van Russian Doll