Laatste Nieuws

Romantische dramaserie Bridgerton wordt kerstcadeau op Netflix

De serie Bridgerton is de eerste productie van Shonda Rhimes voor Netflix. De romantische dramareeks heeft een wel heel speciale releasedatum gekregen. Met Kerstmis kunnen we namelijk aan de slag met alle afleveringen van Bridgerton.

Maker Grey’s Anatomy en Scandal

Shonda Rhimes is één van de grote namen die Netflix de afgelopen jaren aan zich wist te binden. De afgelopen maanden hebben we van Ryan Murphy al kunnen genieten met Hollywood en Ratched. Nu is ook met Rhimes raak. Ze maakte naam als de bedenker van Grey’s Anatomy. Daarop volgden grote succes zoals Scandal en How To Get Away With Murder. De komende jaren werkte Rhimes en haar team exclusief voor Netflix, met Bridgerton als eerste titel.

Ware liefde vinden

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne.

Bridgerton familie

Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London. Op 25 december zal het eerste seizoen van Bridgerton te zien zijn op Netflix.

Bekijk de eerste trailer van Bridgerton

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?