Trailers

Riverdale seizoen 5: Officiële trailer gelanceerd

De release van het vijfde seizoen van Riverdale komt steeds dichterbij. Vanaf woensdag 20 januari gaat alweer het vijfde seizoen van de reeks van start bij The CW. Naar verwachting volgt de aflevering een dag later op Netflix. Daarmee wordt ook eindelijk het vierde seizoen van de serie afgesloten.

Opnames

Het vierde seizoen van Riverdale zou oorspronkelijk 22 afleveringen tellen. Door de uitbraak van het coronavirus konden de laatste drie episodes van seizoen 4 echter niet op tijd worden opgenomen. Daarom besloot The CW om negentien afleveringen te lanceren en de laatste drie afleveringen van seizoen 4 mee te nemen naar seizoen 5. Het vijfde seizoen begint dan ook met het eindgala dat we eigenlijk in seizoen 4 te zien zouden krijgen.

Vijf jaar

Zodra die laatste drie afleveringen zijn uitgezonden, krijgen we in Riverdale te maken met een tijdsprong. Naar verwachting gaat het om een tijdsprong van een periode van vijf jaar. Een periode waarin er, zeker op het gebied van relaties, heel wat is veranderd in Riverdale.

Riverdale seizoen 5 op Netflix

Het wachten op nieuwe afleveringen van Riverdale is bijna voorbij. Waar we normaal in oktober al aan de slag kunnen met een nieuw seizoen, zullen we nu moeten wachten tot in januari. Naar verwachting mogen we vanaf 21 januari wekelijks een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix bekijken. De officiële trailer voor seizoen 5 bekijk je alvast hieronder.

Lees ook: Riverdale seizoen 5: Choquerende veranderingen op komst

Bekijk de trailer van Riverdale seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?