Laatste Nieuws

Riverdale seizoen 5: Choquerende veranderingen op komst

We moeten nog even geduld hebben totdat we met Riverdale seizoen 5 aan de slag kunnen, maar inmiddels is er wel al heel wat duidelijk over wat ons te wachten staat in het vijfde seizoen. Zo blijkt dat een tijdsprong van vijf jaar ervoor gaat zorgen dat er heel veel verandert in Riverdale. Relaties waarvan we dachten dat ze niet kapot konden, blijken nu toch voorbij.

Let op: dit bericht bevat spoilers.

Veronica

Het vijfde seizoen van Riverdale start met de laatste afleveringen van seizoen 4. Door de uitbraak van het coronavirus konden de opnames van die episodes namelijk niet worden afgerond. In seizoen 5 krijgen we echter ook te maken met een tijdsprong en die brengt verschillende relaties met zich mee. Zo blijken Veronica en Archie niet langer samen. Ze is inmiddels getrouwd met Chad Gekko, een personage die we al leerden kennen in de Riverdale spin-off Katy Keene. Voor zijn rol in Riverdale wordt gezocht naar een nieuwe acteur om Chad gestalte te geven.

Jughead

De relatie van Veronica en Archie is niet de enige die na de tijdsprong verdwenen is. Jughead en Betty zijn ook niet meer samen. De makers van Riverdale zoeken momenteel een actrice die de rol van Jessica kan vervullen. Zij is de nieuwe vriendin van Jughead, maar hun relatie loopt niet soepel. Zijn boeken zijn tenslotte belangrijker dan zijn vriendin.

Archie en Betty

Aan het eind van Riverdale seizoen 4 zagen we hoe Archie en Betty opnieuw nader tot elkaar groeiden, maar hoe het nu tussen hen zit is niet bekend. Duidelijk is dat er nog niet gezocht wordt naar castleden die hun partners moeten voorstellen. Daardoor valt het niet uit te sluiten dat Betty en Archie uiteindelijk samen komen. Het vijfde seizoen van Riverdale start in januari 2021 op Netflix en bij The CW.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?