Laatste Nieuws

Riverdale seizoen 4 noodgedwongen ingekort

Seizoen 4 van Riverdale is bijna ten einde. Het seizoen zou oorspronkelijk bestaan uit 22 afleveringen, maar door de uitbraak van het coronavirus is de serie nu noodgedwongen ingekort. We hoeven dan ook nog maar slechts twee nieuwe afleveringen te verwachten.

Coronavirus

Het coronavirus heeft de laatste weken veel invloed op de productie van series. Dat geldt nu ook voor Riverdale. Het coronavirus brak tenslotte uit op het moment dat de opnames van seizoen 4 nog in volle gang waren. Daarbij raakte één van de medewerkers besmet met het coronavirus. Warner Bros liet toen al snel weten de cast en crew in bescherming te nemen. “De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, casts en crews zijn altijd onze topprioriteit. Uit voorzorg hebben we de productie van Riverdale voor het moment gestaakt.”

Seizoen ingekort

De opnames voor het vierde seizoen van Riverdale konden niet op tijd worden hervat om het seizoen nog volledig af te ronden. Een schrijver van Riverdale heeft nu dan ook laten weten dat seizoen 4 wordt ingekort tot negentien afleveringen. Dat betekent dat we nog slechts twee episodes mogen verwachten in het lopende seizoen.

Die afleveringen lijken spoedig naar Netflix te komen. Aflevering achttien staat gepland voor een release op 30 april, terwijl de slotaflevering een week later volgt op 7 mei. In de laatste afleveringen nemen we afscheid van Skeet Ulrich (FP Jones) en Marisol Nichols (Hermione Lodge). Zij gaven eerder al aan niet terug te keren voor een vijfde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?