Laatste Nieuws

Riverdale en The Flash liggen wekenlang stil

Slecht nieuws voor de fans die reikhalzend uitkijken naar nieuwe afleveringen van Riverdale en The Flash. In de komende weken hoeven we namelijk geen nieuwe afleveringen van beide series te verwachten. Dat komt omdat de twee series stil liggen bij The CW en daardoor ook op Netflix.

Break

Dat van Riverdale de komende weken geen nieuwe aflevering verschijnt, heeft overigens niets te maken met het coronavirus. Al voordat het virus was uitgebroken, had The CW een break ingepland voor de serie. Toch zou het kunnen zijn dat de pauze wat langer duurt, want de opnames van Riverdale zijn recent stilgelegd nadat een crewlid in contact was gekomen met een besmet persoon. Mocht de pauze echter niet worden verlengd, dan keert Riverdale op 9 april terug voor een nieuwe aflevering.

The Flash

Naast Riverdale ligt ook de DC-serie The Flash even stil. Daarvan verschijnt deze week nog een nieuwe aflevering, maar daarna is het wachten tot 9 april voordat er een nieuwe aflevering verschijnt. Van het lopende seizoenen verschijnen vanaf dan nog zeven afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?