Laatste Nieuws

Riverdale, Dynasty en The Flash pas in 2021 terug

Slecht nieuws voor fans van de series Riverdale, Dynasty en The Flash. De lopende seizoenen van de drie series werden vanwege de uitbraak van het coronavirus al verkort en nu blijken we ook nog eens lang te moeten wachten op nieuwe afleveringen. The CW heeft namelijk bekendgemaakt dat de series pas in 2021 weer terugkeren met nieuwe afleveringen

Coronavirus

De gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor series worden nu steeds meer duidelijk. Nadat eerder al duidelijk werd dat een aantal series noodgedwongen ingekort moesten worden, blijken nu ook de releases van nieuwe seizoenen uitgesteld te zijn. De opnames liggen namelijk zolang stil dat het materiaal niet op tijd klaar is voor een release in het najaar.

Riverdale, Dynasty en The Flash

Dat betekent dat series als Riverdale en The Flash dit jaar niet in oktober terugkeren voor nieuwe afleveringen. In plaats daarvan zullen we moeten wachten tot januari 2021. Ook Black Lightning keert in januari 2021 terug voor nieuwe afleveringen. Voor Dynasty moeten we zelfs nog langer wachten. Bij die serie moeten we tegenwoordig al wachten totdat alle afleveringen zijn verschenen voordat het naar Netflix komt.

Daar is nu ook nog eens bijgekomen dat Dynasty pas in het voorjaar van 2021 terug is voor nieuwe afleveringen. Ook de start van de nieuwe seizoenen van Supergirl en Legends of Tomorrow zijn uitgesteld. Of dat ook gevolgen heeft voor de release in Netflix in België is onduidelijk. Die series liepen sowieso niet mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?