Laatste Nieuws

Riverdale, Dynasty en DC-series verlengd door The CW

Riverdale en Dynasty

The CW heeft flink huisgehouden door liefst tien van hun series te verlengen voor het komende televisieseizoen. De Amerikaanse zender en Netflix hebben een deal, waardoor het gros van de series nagenoeg tegelijkertijd bij ons op de streamingdienst verschijnen. Daardoor profiteren we volop mee van de beslissing van The CW.

Riverdale en Dynasty

Verlengd zijn onder meer Riverdale en Dynasty. De Archie Comics-serie Riverdale maakt al sinds de start veel furore en zit momenteel halverwege het derde seizoen. Er komt in het najaar een vierde seizoen aan. Dynasty is een reboot van de succesvolle jaren’80 serie. Ook de nieuwe versie valt in de smaak waardoor er een derde seizoen aan zal komen.

DC-series zijn niet te stoppen

Ook de DC-series vallen al jaren in de smaak. The CW begon acht jaar geleden met Arrow en deze serie stond aan de basis van inmiddels een heel imperium aan series. Arrow krijgt in het najaar alweer het achtste seizoen, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow zijn eveneens allemaal verlengd met een nieuw seizoen. Black Lightning is wel een DC-serie, maar maakt vooralsnog geen onderdeel uit van Arrowverse. Ook deze serie is wel verlengd voor een nieuw seizoen.