Laatste Nieuws

Riverdale, DC-series en Dynasty verlengd voor nieuwe seizoenen

The CW heeft bekendgemaakt dat zijn series worden verlengd met nieuwe seizoenen. Riverdale, Dynasty en de DC-series van The CW die we door een deal tussen beide partijen op Netflix kunnen bekijken, worden allen voorzien van nieuwe afleveringen. Daarmee zijn de verhalen van deze series nog niet voorbij.

Riverdale

The CW heeft een vijfde seizoen besteld van Riverdale. Nu het ernaar uitziet dat Archie, Veronica, Betty en Jughead binnenkort gaan studeren was het twijfelachtig of er nog een vervolg zou komen, maar dat vervolg is nu officieel besteld. Het vijfde seizoen lijken we in september of oktober 2020 te mogen verwachten. Door de deal tussen The CW en Netflix lopen de afleveringen dan zeer waarschijnlijk in België weer mee.

DC-series

Dit jaar nemen we officieel afscheid van Arrow, maar daar blijft het ook bij. The CW heeft bekendgemaakt dat alle andere DC-series wel worden voorzien van nieuwe seizoenen. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor nog veel meer afleveringen van The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en Black Lightning. Ook Batwoman is verlengd met een nieuw seizoen, maar die DC-serie is tot op heden nog niet op Netflix te bekijken.

Dynasty

Ook de reboot van Dynasty gaat verder. De serie was twee seizoenen lang wekelijks te zien bij Netflix, maar dat is voor het derde seizoen veranderd. Door een gewijzigde deal tussen de streamingdienst en The CW zullen we langer moeten wachten op de aflevering. Naar verwachting kunnen we medio 2020 aan de slag met seizoen 3, maar gelukkig weten we al dat er daarna nog meer afleveringen aankomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?