Laatste Nieuws

Releasedatum You op Netflix eindelijk bekend

You Netflix

Netflix heeft op maandagochtend bekendgemaakt wanneer we You op Netflix kunnen verwachten. In de nieuwe productie van de producers van Riverdale staat een moordende stalker centraal. De serie is vanaf 26 december te bekijken bij Netflix.

You

You komt van de hand van Greg Berlanti en Sera Gamble. De eerste is verantwoordelijk voor Riverdale en veel titels uit de DC-familie, terwijl Gamble eerder al Supernatural schreef. Het verhaal van You is gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes. In de serie draait het om Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley oftewel Dan Humphrey uit Gossip Girl), op het eerste gezicht een leuke jongeman.

Joe is ondertussen echter ook een obsessieve maar briljante New Yorker die de hedendaagse technologie zo weet te gebruiken dat hij erin slaagt om Beck (Elizabeth Lail) voor zich weet te winnen. Alhoewel haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell oftewel Emily Field uit Pretty Little Liars) wel haar verdenkingen heeft omtrent Joe, lijkt in eerste instantie niets het geluk van Joe en Beck in de weg te staan. Joe slaagt erin om zichzelf van stalker te transformeren tot vriend. Hij wil alles doen om Beck bij zich te houden, ook als dat betekent dat hij een moord moet plegen.

Releasedatum You op Netflix

Het eerste seizoen van You wordt op Tweede Kerstdag, 26 december 2018, toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het seizoen telt tien afleveringen en werd eerder al uitgezonden door Lifetime. Hieronder bekijk je alvast de trailer. Duidelijk is alvast dat You van Lifetime ook een tweede seizoen gaat krijgen. Het verhaal van dat seizoen wordt gebaseerd op het vervolgboek van Kepnes genaamd Hidden Bodies.