Laatste Nieuws

Releasedatum Westside en artiesten bekend

Netflix heeft de releasedatum van Westside bekendgemaakt. Ook weten we nu wie de eerste artiest is die meedoet aan de gloednieuwe non-scripted serie van Netflix. In de serie volgen we hoe negen beginnende muzikanten hun dromen najagen. Daarbij zien we niet alleen de glorieuze momenten, maar worden ook de moeilijke momenten in kaart gebracht.

Westside

Westside is een gloednieuwe non-scripted serie van Netflix. De streamingdienst omschreef de serie al eens als een combinatie tussen The Hill en Glee. In Westside worden getalenteerde en ambitieuze muzikanten gevolgd die samen een programma ontwikkelen om uit te voeren in een nachtclub in Los Angeles. Hun carrière kent echter niet alleen glorieuze momenten, ook de moeilijke momenten worden in beeld gebracht.

De naam van de artiesten die we zien in Westside zijn inmiddels bekendgemaakt. Pia Toscano, die eerder meedeed aan American Idol, is één van de artiesten die gevolgd wordt. Zij werd tot grote teleurstelling van veel fans voortijdig naar huis gestuurd in American Idol. Sindsdien werkte ze echter met producers als David Foster en zong ze zelfs als back-up van Jennifer Lopez. De andere artiesten zijn: Taz Zavala, Arika Gluck, James Byous, Caitlin Ary, Leo Gallo, Alexandra Kay, Austin Kolbe, en Sean Patrick Murray.

Releasedatum Westside bekend

Naast de namen van de artiesten heeft Netflix ook bekendgemaakt wanneer we met de serie aan de slag kunnen en zijn zelfs de eerste beelden al verschenen. Westside wordt op 9 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

Trailer Westside