Laatste Nieuws

Releasedatum Travelers seizoen 3 bij Netflix bekend

Travelers Netflix

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van Travelers bekendgemaakt. Seizoen 3 van de tijdreizende sci-fi serie met een hoofdrol voor Eric McCormack is vanaf 14 december te bekijken bij de streamingdienst.

Tijdreis serie

In Travelers zien we hoe McCormack, die we leerden kennen in Will & Grace, in de huid kruipt van een FBI agent die een team van tijdreizigers begeleidt. De speciaal getrainde reizigers gaan terug in de tijd om de ineenstorting van de beschaving te voorkomen. Naast dat McCormack in de serie speelt, is hij ook producent van de show en neemt hij de regie op zich.

De eerste twee seizoenen van de serie werden gemaakt in opdracht van het Canadese Showcase, waarna Netflix de wereldwijde streamingrechten kocht. Sinds seizoen 3 is de serie echter in handen van Netflix en is het een Netflix Original.

Travelers seizoen 3 naar Netflix

Netflix heeft nu bekendgemaakt dat we niet lang meer hoeven te wachten op Travelers seizoen 3 op Netflix. Het derde seizoen van Travelers wordt op 14 december in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In seizoen 3 zal opnieuw het redden van de mensheid centraal staan. Ook gaan we zien hoe ieder teamlid geconfronteerd wordt met zijn eigen persoonlijke breekpunt.