Laatste Nieuws

Releasedatum Titans seizoen 1 op Netflix bekend

Titans Netflix

Titans seizoen 1 komt binnenkort naar Netflix en de streamingdienst heeft nu eindelijk een datum bekendgemaakt. Al in oktober werd bekend dat de nieuwe DC-serie in België te bekijken zou zijn en nu heeft Netflix laten weten dat de serie op 11 januari 2019 naar de dienst komt.

Titans

Titans is een live-action drama die een groep jongeren volgt die binnenkort superhelden worden. Ze worden gerekruteerd op elke hoek van het DC-universum. Dick Grayson stapt uit de schaduw van Batman en wordt de leider van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire Raven, Beast Boy en vele anderen.

De superhelden die we de laatste jaren op Netflix tegenkwamen, waren die van Marvel. De meeste series daarvan zijn onlangs gecanceld en ongeveer in diezelfde periode werd door Netflix een deal gesloten met Warner Bros over Titans, een serie uit de DC-stal.

Releasedatum Titans seizoen 1 op Netflix

Titans is in de Verenigde Staten te bekijken via een nieuwe streamingdienst van DC zelf. Daar zijn de afleveringen al even aan de gang en wordt op 28 december de seizoensfinale uitgezonden. DC Universe is daarbuiten echter nog niet beschikbaar en dus is er een deal gesloten met Netflix voor de streamingrechten buiten de USA. Op Netflix kunnen we vanaf 11 januari 2019 aan de slag met seizoen 1 van Titans. Naar verwachting worden alle twaalf afleveringen die dag in één keer toegevoegd.

Seizoen 2

Terwijl seizoen 1 nog niet eens is verschenen op Netflix, is het nu al duidelijk dat er een tweede seizoen volgt van Titans. Die aankondiging vond plaats toen ook de uitzendingen bij DC Universe nog in volle gang waren. Wanneer de twaalf nieuwe afleveringen van seizoen 2 verschijnen, is nog afwachten.