Laatste Nieuws

Releasedatum The 100 seizoen 7 eindelijk bekend

Het laatste seizoen van The 100 is in aantocht. Na zeven seizoenen en precies honderd afleveringen houdt het op voor de reeks. Inmiddels weten we dat de serie op 20 mei verder gaat bij The CW en daarmee lijken we ook een schatting te kunnen maken voor de release op Netflix in België.

Datum afwachten

Door een deal van Netflix met The CW kunnen we in België altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van The 100. Zo konden we bij de afgelopen seizoenen wekelijks genieten van een nieuwe aflevering. Naar verwachting gebeurt dat ook met het slotseizoen van de reeks, maar een precieze datum valt nog niet te noemen. Wel mogen we rekenen op een release ergens eind mei.

Honderd afleveringen

Met de release van The 100 seizoen 7 komt een eind aan de reeks. Zes seizoenen keken we mee hoe overlevenden van een nucleaire apocalyps nieuw leven probeerden op te bouwen op de aarde. Dat ging gepaard met flinke tegenslagen. In het laatste seizoen komen we erachter hoe het eindigt voor Clarke, Bellamy en de anderen.

Het slotseizoen van de reeks bestaat uit zestien afleveringen wat het totaal op honderd brengt. Achter de schermen wordt ook gewerkt aan een prequel waarin we de mensen volgen die achter zijn gebleven op aarde.

4 Prangende vragen voor The 100 seizoen 7

Wil jij als eerste weten wanneer The 100 seizoen 7 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!