Laatste Nieuws

Releasedatum The 100 seizoen 7 op Netflix eindelijk bekend

Het laatste seizoen van The 100 is in aantocht. Na zeven seizoenen en precies honderd afleveringen houdt het op voor de reeks. Inmiddels weten we dat de serie op 20 mei verder gaat bij The CW en nu heeft ook Netflix laten weten wanneer de episodes online in België te zien zijn.

Datum op Netflix ook bekend

Door een deal van Netflix met The CW kunnen we in België altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van The 100. Zo konden we bij de afgelopen seizoenen wekelijks genieten van een nieuwe aflevering. Dat blijkt ook nu het geval. Netflix heeft namelijk laten weten dat vanaf dinsdag 26 mei het zevende seizoen te zien zal zijn.

Honderd afleveringen

Met de release van The 100 seizoen 7 komt een eind aan de reeks. Zes seizoenen keken we mee hoe overlevenden van een nucleaire apocalyps nieuw leven probeerden op te bouwen op de aarde. Dat ging gepaard met flinke tegenslagen. In het laatste seizoen komen we erachter hoe het eindigt voor Clarke, Bellamy en de anderen.

Het slotseizoen van de reeks bestaat uit zestien afleveringen wat het totaal op honderd brengt. Achter de schermen wordt ook gewerkt aan een prequel waarin we de mensen volgen die achter zijn gebleven op aarde. De trailer van het zevende seizoen van The 100 is inmiddels ook te verschenen. Deze is hier te bekijken.

4 Prangende vragen voor The 100 seizoen 7

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?