Laatste Nieuws

Releasedatum The 100 seizoen 6 eindelijk bekend

The 100 seizoen 6 Netflix

The 100 gaat binnenkort verder bij The CW met zijn zesde seizoen. Fans vroegen zich al langere tijd af wanneer ze nieuwe afleveringen van de Amerikaanse serie konden verwachten en nu is eindelijk een eerste stap gezet. De uitzendingen van The 100 seizoen 6 gaan op 30 april 2019 van start bij The CW. Nu is het afwachten wanneer seizoen 6 van start gaat bij Netflix.

Nucleaire oorlog

In de dramaserie The 100 worden we 97 jaar na een nucleaire oorlog meegenomen. Zo’n 4000 mensen hebben de ramp overleefd en cirkelen momenteel in ruimtestations boven de Aarde. Nu de ramp een eeuw geleden heeft plaatsgevonden is het aan honderd bewoners van ‘De Ark’ om terug te keren naar de aarde om te onderzoeken of het weer bewoonbaar is.

Fans keken al langere tijd massaal uit naar The 100 seizoen 6 en nu is duidelijk dat dat seizoen vanaf dinsdag 30 april 2019 te bekijken is bij The CW. Het seizoen telt opnieuw dertien afleveringen.

Releasedatum The 100 seizoen 6 op Netflix

Nu bekend is wanneer het zesde seizoen van The 100 te bekijken is bij The CW, is het natuurlijk ook de vraag wanneer nieuwe afleveringen verschijnen bij Netflix. daar zijn echter nog geen officiële uitspraken over gedaan door de streamingdienst. Vorig jaar duurde het zes dagen voordat een nieuwe aflevering werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Mocht dat ook dit jaar zo zijn, dan moeten we rekening houden met 6 mei 2019 als begindatum van seizoen 6 op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer The 100 seizoen 6 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!