Laatste Nieuws

Trailer en releasedatum slotseizoen 13 Reasons Why verschenen

Netflix heeft de releasedatum van het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why bekendgemaakt. Nog één keer worden we meegenomen in de verhalen van de kinderen van Liberty High. Het slotseizoen verschijnt op 5 juni online op Netflix.

Liberty High

De verhalen uit 13 Reasons Why hebben ons de laatste jaren flink beziggehouden. De serie trapte af met de zelfmoord van Hannah Baker die dertien tapes had opgenomen met redenen die haar tot haar daad hadden gebracht. In het tweede seizoen draaide het om de berechting van de daders, terwijl in seizoen 3 een nieuwe dode viel.

Ditmaal was het Bryce Walker die uiteindelijk vermoord bleek te zijn. In seizoen 4 is het de vraag of de leerlingen in staat zijn om een groot geheim te bewaren voordat ze afstuderen aan Liberty High.

13 Reasons Why seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van 13 Reasons Why komt al razendsnel naar Netflix. Vanaf 5 juni kunnen we in één keer aan de slag met de laatste afleveringen van de serie. In dat slotseizoen krijgen we mogelijk ook antwoorden op de zes prangende vragen die we hebben voor het seizoen. Hieronder bekijk je de trailer.

Trailer 13 Reasons Why seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?