Laatste Nieuws

Releasedatum en trailer Ozark seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de releasedatum van Ozark seizoen 3 bekendgemaakt. Het complete derde seizoen wordt op 27 maart toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee kunnen we binnenkort verder met de verhalen van Marty, Wendy Byrde en Ruth Langmore. Ook is de officiële trailer inmiddels gelanceerd.

Marty Byrde

We hebben lang moeten wachten op het derde seizoen van Ozark. Het eerste en tweede seizoen verschenen vrij snel achter elkaar, maar daarna was het even stil rondom de reeks. Tot in maart, want dan verschijnt eindelijk het derde seizoen van de serie.

In het derde seizoen van Ozark draait het casino inmiddels op volle toeren. Dat biedt zowel positieve als negatieve mogelijkheden. We volgen de grauwe wereld van de Ozarks. Marty Byrde en zijn vrouw Wendy proberen te overleven, maar moeten oppassen voor de moordlustige omstanders. Vanaf 27 maart is het nieuwe seizoen te bekijken op Netflix. Inmiddels heeft Netflix ook de officiële trailer van het derde seizoen gelanceerd waarin we alvast een vooruitblik krijgen.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?