Laatste Nieuws

Releasedatum Over Water seizoen 2 nu al bekend

Het tweede seizoen van Over Water komt razendsnel naar Netflix. Het eerste seizoen van de reeks verscheen op vrijdag 5 juni online op Netflix en een paar dagen later weten we al dat het vervolg volgende maand naar de streamingdienst komt.

Dramareeks uit België

Netflix verraste eerder deze maand met de release van de psychologische dramareeks Over Water, afkomstig uit België. In de serie volgen we John Beckers. Vroeger was hij een succesvolle tv-presentator, maar de laatste tijd heeft hij aardig wat verkeerde dingen gedaan. Nu krijgt hij van zijn familie een allerlaatste kans. Het brengt John op belofte aan zijn vader in de Haven van Antwerpen. Het duurt echter niet lang voordat het daar volledig misgaat.

Over Water seizoen 2 op Netflix

Netflix haalt het tweede seizoen van Over Water al razendsnel binnen. Het eerste seizoen van de reeks werd tussen december 2018 en februari 2019 uitgezonden in België en is sinds afgelopen week te bekijken op Netflix. Seizoen 2 dat in januari dit jaar van start ging op de Belgische tv, verschijnt 3 juli op Netflix. Seizoen 2 bestaat opnieuw uit tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?