Laatste Nieuws

Releasedatum Nightflyers van Game of Thrones-maker R.R. Martin bekend

Nightflyers Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten tot de nieuwe productie van George R. R. Martin (Game of Thrones) bij Netflix te bekijken is. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de serie vanaf 1 februari te bekijken is. Daarmee kunnen we in België razendsnel aan de slag met het eerste seizoen, dat in december nog werd uitgezonden bij Syfy.

Nightflyers

George R. R. Martin, die we al kennen als de bedenker van Game of Thrones, ziet met Nightflyers opnieuw een boek tot leven komen. De auteur schreef de verhalen van Nightflyers in 1980 en in 1987 verscheen al voor het eerst een film over het verhaal. Binnenkort kunnen we ook een serie verwachten waarin acht wetenschappers centraal staan.

Zij hopen contact te kunnen leggen met buitenaards leven en gaan met het ruimteschip ‘The Nightflyer’ op pad om naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. Als er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren is het de vraag wie nog te vertrouwen is. De missie slaat dan ook al snel om in een ware nachtmerrie.

Nightflyers op Netflix

Naast dat George R.R. Martin als uitvoerend producent aan de slag is gegaan voor Nightflyers, was Jeff Buhler ook uitverend producent en showrunner. Daarnaast zijn ook extra uitvoerende producenten ingeschakeld zoals David Bartis en Gene Klein van Suits. Het eerste seizoen van Nightflyers is vanaf 1 februari te bekijken bij Netflix. Tegelijkertijd met de aankondiging van de releasedatum werd ook een nieuwe trailer naar buiten gebracht. Die trailer is hieronder te bekijken.