Laatste Nieuws

Releasedatum Marcella seizoen 3 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van Marcella bekendgemaakt. In het tweede seizoen van de Britse crimeserie bleven we achter met een hoop vragen en die vragen gaan zeer binnenkort beantwoord worden. Seizoen 3 verschijnt op 14 juni namelijk op Netflix.

ITV

Het derde seizoen van Marcella komt eerder dan verwacht op Netflix. Zo werd het eerste seizoen van de reeks, afkomstig van de makers van The Bridge, in 2016 gelanceerd. Twee jaar later volgde het tweede seizoen. Eind 2018 werd vervolgens bekend dat er ook een derde seizoen zou komen, maar over de uitzendingen op ITV werd lange tijd niets bekendgemaakt. Inmiddels is duidelijk dat het seizoen eerst naar Netflix komt en dat gebeurt al op 14 juni.

Blackouts

Marcella ging in 2016 van start met een interessant verhaal. Anna Friel kroop in de huid van Marcella, een vrouw die terugkeert bij de politie nadat haar man haar heeft verlaten. Terwijl ze weer aan het werk gaat, verdenkt ze zichzelf ook van de moord op Grace, de vrouw voor wie haar man haar heeft verlaten.

Marcella heeft namelijk last van blackouts en weet niet meer of ze Grace iets heeft aangedaan. In seizoen 2 worden we meegenomen in een zaak van een kindermoordenaar. In seizoen 3 zien we hoe Marcella omgaat met haar mentale problemen en haar nieuwe rol binnen de politie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?