Trailers

Releasedatum Lupin deel 2 bekend en trailer verschenen

Lupin keert al razendsnel terug voor gloednieuwe afleveringen op Netflix. De streamingdienst lanceerde in januari de eerste afleveringen van de Franse serie en het duurde niet lang tot de titel met Omar Sy in de hoofdrol uitgroeide tot een groot succes. Bij het eerste deel bleven fans echter wel achter met een flinke cliffhanger. Inmiddels weten we wanneer we antwoord krijgen op de vragen waar we mee achterbleven.

Juni is het zover!

Netflix maakte na de release van het eerste deel al snel bekend dat er ook een tweede deel zou volgen. Dat tweede deel zou in de zomer gelanceerd worden. Alhoewel toen al snel gedacht werd aan 14 juli, de Franse Nationale feestdag, is nu toch gekozen voor een andere datum. En veel eerder! Vrijdag 11 juni. Vanaf die dag kunnen we aan de slag met vijf nieuwe afleveringen.

Trailer verschenen

Om fans alvast warm te maken voor de nieuwe afleveringen van Lupin, heeft Netflix tegelijkertijd met de bekendmaking van de datum, ook de officiële trailer gelanceerd. In deel 2 komen we erachter of het Assane Diop lukt om uit de handen te blijven van de politie, terwijl hij ondertussen zijn ontvoerde zoon zal moeten terugvinden. Of er ook een tweede seizoen of een derde deel zal volgen, is tot op heden nog niet bekend. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.

Bekijk hier de officiële trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?