Laatste Nieuws

Releasedatum laatste tien afleveringen The Ranch op Netflix bekend

Netflix heeft aangekondigd wanneer we aan de slag kunnen met de laatste afleveringen van The Ranch. De laatste tien afleveringen van de sitcom worden op vrijdag 24 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee komt ook gelijk een eind aan de reeks.

Sitcom verandert in drama

The Ranch heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Waar de serie in het begin nog een ware sitcom leek, duurde het niet lang voordat er heel wat drama in het leven van de mislukte American Football-speler Colt Bennett (Ashton Kutcher) komt. Zo sloot het zevende deel van The Ranch dan ook af met een ware cliffhanger.

Nick neergeschoten?

De grote vraag die ons bezig gaat houden in het laatste deel van The Ranch is wie Nick heeft neergeschoten. Hij heeft een flink verleden in de reeks. Zo werd Danny Masterson uit de reeks geschreven nadat hij grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwen zou hebben vertoond.

In de reeks zou hij zijn omgekomen door een motorongeluk, maar al gauw gaat men ervan uit dat Nick er mee mee te maken heeft. Het duurt dan ook niet lang voordat de jacht op hem wordt geopend. Maar wie heeft het schot gelost? Vanaf 24 januari zijn de laatste tien afleveringen te bekijken op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?