Laatste Nieuws

Releasedatum Grace and Frankie seizoen 6 bekend met eerste beelden

De releasedatum van Grace and Frankie seizoen 6 is bekend. Eerder werd al duidelijk dat we voor de release van het voorlaatste seizoen van Grace and Frankie rekening moesten houden met januari 2020. Met vrijdag 15 januari heeft Netflix nu de officiële datum voor de release van seizoen 6 bekendgemaakt. De trailer werd begin januari gelanceerd.

Einde in zicht

Het einde is in zicht voor Grace and Frankie. Zo werd eerder namelijk al bekend dat Grace and Frankie na zeven seizoenen zou stoppen bij Netflix. Dat zevende en tevens laatste seizoen wordt naar verwachting begin 2021 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Aan het eind van de rit staan er 94 afleveringen van de komedieserie online. Daarmee wordt het de langstlopende Netflix Original Serie tot op heden.

Groeien Grace and Frankie uit elkaar?

Hoe het einde van Grace and Frankie eruit gaat zien, is nog afwachten. Het is echter niet ondenkbaar dat Grace en Frankie nu toch weer uit elkaar zullen groeien. In de laatste seizoenen zijn ze steeds dichter bij elkaar gekomen, maar dat lijkt wel eens te kunnen veranderen nu Nick in het leven van Grace is gekomen. Iets waar Frankie helemaal niet blij mee is. De eerste beelden voor seizoen 6 bekijk je alvast hieronder.

De trailer van Grace and Frankie seizoen 6

Bekijk de eerste beelden van seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?