Laatste Nieuws

Releasedatum Ferry de Film bekendgemaakt

We hoeven niet lang meer te wachten op de release van Ferry: De Film. De prequel van Undercover, waarin het allemaal draait om de jongere Ferry Bouman, komt op 14 mei 2021 naar Netflix. Daarnaast zijn er ook nieuwe personages vrijgegeven en is de officiële trailer verschenen.

Mei 2021

Netflix heeft 14 mei 2021 gekozen als dé dag om Ferry de Film te lanceren. Dat is iets langer dan twee jaar nadat Undercover van start ging op Netflix. Het eerste seizoen daarvan verscheen tenslotte op 3 mei 2019. Ondertussen wordt achter de schermen al hard gewerkt aan een derde seizoen van Undercover dat in september 2021 van start zou moeten gaan.

Nieuwe personages

In Ferry de Film zien we hoe Ferry is uitgegroeid tot de drugsbaron die hij was in het eerste seizoen van Undercover. Naast dat in de film rollen zijn weggelegd voor Daniëlle en John, maken we in de film ook kennis met nieuwe personages. Monic Hendrickx (Carmen van Walraven uit Penoza) vertolkt de rol van Claudia, de zus van Ferry. Huub Stapel kruipt op zijn beurt in de rol van Brink, de grote crimineel waar Ferry voor werkt. Met onderstaand introductiefilmpje werd de releasedatum van Ferry de Film bekendgemaakt. Daarnaast is nu ook de officiële trailer verschenen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?