Laatste Nieuws

Releasedatum en trailer The Innocents vrijgegeven

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we zijn nieuwe Original The Innocents bij de streamingdienst kunnen verwachten. Toen in februari de serie werd aangekondigd leidde dat al snel tot hoge verwachtingen. Liefhebbers zullen dan ook blij zijn dat naast de releasedatum ook een trailer is vrijgegeven voor seizoen 1.

Mix van vanalles

The Innocents wordt een mix van verschillende series. Zo zouden we Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why, The OA én The 100 terug moeten zien in het verhaal. Daarmee zijn er nu al hoge verwachtingen voor de serie die door de streamingdienst omschreven wordt als: Twee tieners lopen weg van huis om samen te zijn, maar door hun bijzondere gave komen er krachten vrij die hen voor altijd uit elkaar dreigen te drijven.

The Innocents seizoen 1 op Netflix

In de zomer verschijnt The Innocents seizoen 1 op Netflix. Om precies te zijn kunnen we alle afleveringen op 24 augustus in één keer bij de streamingdienst verwachten. De cast bestaat onder meer uit Sorcha Groundsell als June, Percelle Ascott als Harry en Guy Pearce als Halvorson. Hieronder kun je de nieuwe trailer bekijken die bij de bekendmaking van de releasedatum ook direct is vrijgegeven.