Laatste Nieuws

Releasedatum Dead to Me seizoen 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van Dead to Me bekendgemaakt. De serie komt begin mei terug met gloednieuwe afleveringen. Op dat moment hebben we precies een jaar moeten wachten.

Beste vriendinnen

In Dead to Me zijn de hoofdrollen voor Christina Applegate en Linda Cardellini. Zij spelen Jen en Judy. De twee kennen elkaar via een supportgroep en zijn snel uitgegroeid tot beste vriendinnen. Wat Jen echter nog niet weet, is dat Judy verantwoordelijk is voor de dood van haar man.

Nieuwe moord

In het tweede seizoen krijgen we te maken met een nieuwe moord, zo bleek al uit de grote cliffhanger naar het tweede seizoen. Ditmaal is het Steve, de knipperlicht relatie van Judy, die de twee dames niet overleeft. Het tweede seizoen van Dead to Me is vanaf vrijdag 8 mei te bekijken op Netflix.

Lees ook: 5 brandende vragen voor Dead to Me seizoen 2

Bekijk de teaser van Dead to Me seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?