Laatste Nieuws

Releasedatum Chesapeake Shores seizoen 5 bekend

Eindelijk weer goed nieuws voor de fans van Chesapeake Shores. De laatste tijd was het aardig stil rondom de Hallmark-serie, maar inmiddels kunnen we eindelijk wat zeggen over de releasedatum van het vijfde seizoen van de serie. In de zomer van 2021 is het zover, mits de coronapandemie geen roet in het eten gooit.

Release in augustus

Achter de schermen wordt al langere tijd hard gewerkt aan het vijfde seizoen van Chesapeake Shores. Vanaf 12 april gaan de opnames verder in Vancouver Island. Als de coronaproblemen geen roet in het eten gooien, gaat het seizoen vervolgens op 1 augustus van start bij Hallmark. Naar verwachting verschijnen er dan ook weer wekelijks nieuwe afleveringen op Netflix. Dat zou betekenen dat we al op 2 augustus aan de slag kunnen met de eerste aflevering van Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix.

Abby O’Brien-Winters

In de romantische dramaserie Chesapeake Shores draait het allemaal om Abby O’Brien-Winters. Ze is al een tijdje vertrokken uit het dorp dat door haar vader is gesticht, maar vindt het nu eindelijk tijd om terug te gaan. Dat betekent ook een weerzien met oude bekenden. Lukt het haar om zich ondanks haar verleden weer te settelen in haar geboortedorp? In het vijfde seizoen van Chesapeake Shores gaat het verhaal verder. Seizoen 5 is langer dan de voorgaande seizoenen. In plaats van zes afleveringen telt seizoen 5 namelijk tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?