Laatste Nieuws

Releasedatum Better Call Saul seizoen 5 eindelijk bekend

De releasedatum van Better Call Saul seizoen 5 is eindelijk bekend. We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels is duidelijk dat het vijfde seizoen op zondag 23 februari van start gaat bij AMC. De grote vraag is natuurlijk wanneer de afleveringen vervolgens op Netflix verschijnen.

Prequel Breaking Bad

In oktober 2018 verscheen de laatste aflevering van Better Call Saul seizoen 4 op Netflix. Ondertussen konden we wel aan de slag met een nieuw avontuur uit de oorspronkelijke reeks van de serie: Breaking Bad. Daarvan verscheen tenslotte een gloednieuwe film onder de naam El Camino over Jesse Pinkman. Better Call Saul is een prequel op het verhaal waarin juist Jimmy McGill alias Saul Goodman wordt gevolgd.

Better Call Saul seizoen 5 op Netflix

Maar wanneer kunnen we in België aan de slag met Better Call Saul? Netflix heeft de internationale streamingrechten en heeft ons niet lang in spanning gelaten. Net zoals de eerdere seizoenen is iedere episode de dag na de uitzending in de Verenigde Staten te zien. Maandag 24 februari is het dan ook raak met de eerste aflevering. Seizoen 5 bestaat uit tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?