Laatste Nieuws

Releasedata van de Kerstfilms op Netflix in 2021

De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur en Netflix pakt alweer vroeg uit. Het is traditie geworden in de afgelopen jaren dat we worden overspoeld met kerstfilms en dat is dit jaar niet anders. De streamingdienst heeft een overzicht bekendgemaakt.

De Familie Claus

Met Jan Decleir in de hoofdrol werd afgelopen winter De Familie Claus gelanceerd in België en Nederland. Mondiaal zal deze film dit najaar het bal gaan openen op Netflix, want op 1 november wordt De Familie Claus wereldwijd gelanceerd. Ondertussen kunnen wij ons al opmaken voor De Familie Claus 2, welke in november of december zal verschijnen. Een exacte releasedatum hiervan is nog niet bekendgemaakt.

Vanessa Hudgens met drie rollen

Dat geldt wel voor veel andere titels. Op 5 november zal het kerstfeestje gaan beginnen met Love Hard. Op 18 november volgt de op voorhand meest bekende titel. The Princess Switch is toe aan het derde deel. Opnieuw heeft Vanessa Hudgens de hoofdrol en ditmaal moet ze zelfs drie personages spelen: Queen Margaret, Princess Stacy én Margaret’s nicht Fiona. Een overzicht wat er allemaal gaat verschijnen:

Kerstfilms in 2021 op Netflix

5 november
Love Hard

7 november
Father Christmas Is Back

18 november
The Princess Switch 3

24 november
A Boy Called Christmas
Robin Robin

26 november
A Castle For Christmas

In december
A Naija Christmas

2 december
Single All the Way

6 december
David and the Elves

16 december
A California Christmas: City Lights

Dec. 22
Grumpy Christmas

Dec. 24
1000 Miles from Christmas

Deze kerstfilms komen in 2021 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?