Laatste Nieuws

Releasedata Sky Rojo en Quién Mató a Sara? seizoen 2 bekend

Goed nieuws voor de fans van Spaanstalige series. Netflix lanceerde deze maand zowel het eerste seizoen van Sky Rojo als van Quién Mató a Sara?. Van beide titels werd meteen duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen en daarvan zijn nu de releasedata bekendgemaakt. Zowel Sky Rojo als Quién Mató a Sara krijgt al razendsnel nieuwe afleveringen op Netflix.

Sky Rojo

Sky Rojo groeide op Netflix binnen no time uit tot een groot succes. In de Spaanse serie volgen we Gina, Coral en Wendy die op de vlucht slaan om te ontsnappen uit het bordeel waar ze met tegenzin werken. Het blijkt een flinke uitdaging om van hun pooier en zijn handlangers af te komen. Het eerste seizoen van Sky Rojo liet ons achter met verschillende vragen. Gelukkig gaan we daar snel antwoord op krijgen, want nu al is duidelijk dat Sky Rojo seizoen 2 vanaf 23 juli op Netflix verschijnt. Het gaat opnieuw om acht afleveringen van 25 minuten.

Quién Mató a Sara?

Ook de Mexicaanse serie Quién Mató a Sara komt terug voor een tweede seizoen. Ook die serie liet fans achter met een grote cliffhanger, maar aan het einde van het eerste seizoen viel al meteen te lezen dat er ook een tweede seizoen zou komen. Seizoen 2 van Who Killed Sara? staat gepland voor 19 mei. Naar verwachting bestaat het tweede seizoen opnieuw uit tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?