Laatste Nieuws

Releasedata Riverdale en The Flash bekend

De kogel is eindelijk door de kerk. We weten wanneer Riverdale en The Flash terugkeren voor nieuwe afleveringen. Het zijn de eerste twee series van The CW die een releasedatum hebben gekregen voor het nieuwe seizoen in 2021. Daarmee is het wachten op nieuwe afleveringen binnenkort voorbij.

Coronacrisis

De afgelopen maanden is het vrij stil geweest rondom de series van The CW. Onder meer het seizoen van Riverdale werd ingekort vanwege de uitbraak van het coronavirus. Daardoor konden niet alle opnames op tijd worden afgerond. Vervolgens slaagden de makers er ook niet in om oktober, dat normaal de start van nieuwe seizoenen betekent, aan te houden. Pas begin volgend jaar keren de eerste twee series van The CW terug.

Releasedata

The CW heeft al een deel van het uitzendschema van 2021 bekendgemaakt. Daardoor weten we dat Riverdale seizoen 5 op woensdag 20 januari van start gaat in de Verenigde Staten. Een dag later mogen we de nieuwe aflevering in België op Netflix verwachten. De eerste afleveringen van seizoen 5 zullen afleveringen van seizoen 4 worden die eerder niet konden worden opgenomen. The Flash seizoen 7 gaat op dinsdag 23 februari van start en wordt twee dagen later op Netflix verwacht.

Andere series

Naast Riverdale en The Flash zijn er ook nog drie andere series van The CW die op Netflix te bekijken zijn. Zo keert Supergirl in 2021 nog terug voor een slotseizoen en is ook het avontuur van Legends of Tomorrow nog niet voorbij. Die twee series worden echter pas later in 2021 terug verwacht. Black Lightning seizoen gaat op maandag 8 februari van start. Voor die reeks zullen we moeten wachten tot het complete seizoen is uitgezonden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?