Laatste Nieuws

Release Lucifer seizoen 5B laat op zich wachten

Slecht nieuws voor de fans van Lucifer. Het ziet er niet naar uit dat we snel aan de slag kunnen met de resterende afleveringen van seizoen 5. Dat blijkt wel uit de woorden die showrunner Joe Henderson heeft uitgesproken.

Twee delen

Het vijfde seizoen van Lucifer werd verrassend genoeg in twee delen geknipt. Seizoen 5 zou oorspronkelijk uit tien afleveringen bestaan, maar toen werden er toch nog zes extra episodes besteld. Sinds deze zomer zijn op Netflix de eerste acht afleveringen te bekijken, maar de resterende afleveringen ontbreken nog. Onder meer de seizoensfinale kon door de uitbraak van het corona-virus niet worden opgenomen. Inmiddels is dat wel gelukt en zijn de opnames van seizoen 6 begonnen.

Joe Henderson

Toch hoeven we nu niet te verwachten dat Lucifer seizoen 5B snel naar Netflix komt. Showrunner Joe Henderson vertelde daarover: “Ik weet in alle eerlijkheid niet hoe lang het nog gaat duren om alles af te maken. Maar ik denk wel dat iedereen zich moet voorbereiden op een langere wachttijd dan je zal denken. De post-productie is veel werk en dat neemt gewoon veel tijd in beslag. December is dan ook echt uitgesloten.” December is dan ook niet haalbaar. We moeten rekening houden met een release ergens in 2021.

Wil jij als eerste weten wanneer Lucifer seizoen 5B op Netflix in België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?