Laatste Nieuws

Release Arrow seizoen 7 vier dagen uitgesteld

Het zevende seizoen van Arrow laat iets langer op zich wachten. Netflix had oorspronkelijk aangekondigd dat de serie vanaf 16 oktober weer wekelijks te zien zou zijn op de streamingdienst. De startdatum van seizoen 7 is alleen vier dagen opgeschoven.

Vertraging ten opzichte van Amerika

Arrow is alweer toe aan het zevende seizoen van de serie. In de Verenigde Staten worden alle series uit Arrowverse uitgezonden door The CW en was de eerste episode van het nieuwe seizoen te zien op 15 oktober. De afgelopen jaren zijn we eraan gewend geraakt dat veel series een dag later bij ons al op Netflix staat. De streamingdienst kondigde dat oorspronkelijk ook aan voor Arrow seizoen 7, maar dit is vertraagd.

Iedere zaterdag is het raak

Vanaf 20 oktober kunnen we wekelijks kijken naar de verrichtingen van Arrow. Iedere zaterdag is het dan dus voortaan raak voor de scherpschutter. Ook de DC-series The Flash en Black Lightning kun je wekelijks kijken op Netflix. The Flash verschijnt iedere donderdag, Black Lightning is vandaag (16 oktober) begonnen aan het tweede seizoen.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn wanneer een serie verder gaat? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!