Laatste Nieuws

Reis van Travelers is voorbij: serie gecanceld

Travelers keert niet meer terug voor een vierde seizoen. De Sci-Fi serie draaide drie seizoenen, waarvan het laatste seizoen in december op Netflix verscheen. Nu is bekendgemaakt dat er geen vervolg meer komt.

Mooi en verrassend einde

Het derde seizoen was exclusief op Netflix te zien. De eerste twee seizoenen werden eerst in Canada uitgezonden door Showcase, waarop Netflix de internationale streamingrechten bezat. Vanaf het derde seizoen gingen de rechten dus volledig naar de streamingdienst. Nu is er een einde gemaakt aan het verhaal, zo legt producer en hoofdrolspeler Eric McCormack uit. “Veel van jullie hebben gevraagd of het mogelijk is om nog een vierde seizoen te maken. Tegelijkertijd waren er ook veel geluiden dat het einde van seizoen drie zo mooi en verrassend was, het een prima slotstuk zo zijn. Ik ben bang dat dat inderdaad het geval zal zijn. Wie weet wat de toekomst zal brengen, maar voor nu is het klaar.”

De wereld redden door de geschiedenis aan te passen

In Travelers wordt de klok teruggedraaid naar onze tijd. Een groep mensen zijn de laatste overlevenden. Om de wereld te redden moeten ze terug in de tijd om de geschiedenis aan te passen. Ze keren dan ook terug naar de 21ste eeuw en nemen de lichamen over van een aantal zeer uiteenlopende mensen. De geschiedenis veranderen blijkt echter een stuk lastiger dan ze denken en ook de obstakels van de 21ste eeuw zijn totaal anders dan gedacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?